Gezonde Smoothie Challenge
banaan(en) frambozen ijsklontjes perzik(en) spinazie water ontbijt snack vegetarisch

Smoothie Frozen forrest

De frambozen kan je ook vervangen door een mix van bosvruchten. En kan je niet aan perziken komen dan is ananas ook een goede optie.

Gezonde Smoothie Challenge
Smoothie Frozen forrest
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Gezonde Smoothie Challenge
Smoothie Frozen forrest
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten in de blender met het water en mix goed fijn.
  2. Voeg daarna het ijs toe en blend het nogmaals goed koud.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken