(wijnsteen) bakpoeder cherrytomaatjes geraspte (geiten)kaas ham Italiaanse kruiden olijfolie speltmeel water zongedroogde tomaatjes zout diner lunch vleesgerecht

Speltpizza met ham

Zonder Titel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. oventijd 30 min. rusten
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. oventijd 30 min. rusten
Zonder Titel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. oventijd 30 min. rusten
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. oventijd 30 min. rusten
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix het meel met het zout, de olijfolie, het bakpoeder en het water en zet dit voor 30 minuten weg.
  3. Verdeel het in vieren en bak in een pan met anti-aanbaklaag er een platte koek van met de deksel erop. Als de bovenkant droog is draai je hem nog even om.
  4. Leg de "pizza's" op een stuk bakpapier en beleg met de tomatenblokjes, ham, gedroogde tomaatjes en Italiaanse kruiden.
  5. Dek dit af met de kaas en plaats het in de oven voor circa 10 minuten (tot de kaas gesmolten is).

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet