blikje tonijn op water champignons courgette(s) olijfolie peper preistengel(s) rode paprika sjalotje(s) stengels bleekselderij diner lunch visgerecht

Tonijn schotel

Tonijn schotel
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Tonijn schotel
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Instructies
  1. Snij alle groente kleiner in plakjes (prei, courgette, bleekselderij) en partjes (ui, champignons) en roerbak ze in gedeelten gaar in wat olijfolie.
  2. Voeg alles weer samen en voeg de blikjes tonijn toe.
  3. Breng op smaak met wat verse peper.
Notities

Je zou hier eventueel nog wat aardappels bij kunnen serveren voor je tafelgenoten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken