appel(s) kaneel peper rozijnen rundergehakt spekreepjes zuurkool diner vleesgerecht

Zuurkoolschotel met gehakt

Last Updated on: 2nd maart 2017, 11:13 am

Zuurkoolschotel met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Zuurkoolschotel met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de spekjes uit, voeg de gehakt toe en bak dit rul.
  3. Roer de kaneel door het gehakt en breng op smaak met wat peper.
  4. Vet een ovenschaal in en leg onderin de (uitgelekte) zuurkool met de rozijnen.
  5. Verdeel het gehakt over de zuurkool, leg de appelpartjes erop en bestrooi ze nog met wat kaneel.
  6. Plaats de schaal voor 20 minuten in de oven.
Notities

Je zou er nog wat aardappels bij kunnen serveren voor tafelgenoten niet koolhydraatarm eten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl