andijvie bladpeterselie crème fraîche ei(eren) geraspte (geiten)kaas gras roomboter peper, zout en knoflookpoeder rookworst diner vleesgerecht

Andijvieschotel met worst

Last Updated on: 3rd mei 2017, 07:42 am

Andijvieschotel met worst
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Andijvieschotel met worst
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verwarm de boter in een wok en slink de andijvie hierin al omscheppend.
  3. Laat de andijvie in een vergiet goed uitlekken.
  4. Snij de rookworst in stukjes en meng die door de andijvie.
  5. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  6. Meng de eieren met de crème fraîche, de knoflookpoeder, de kaas en de peterselie en schenk het over de andijvie.
  7. Plaats de schotel in de oven voor 25 minuten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl