bloemkool ei(eren) peper & zout roquefort rundergehakt ui(en) diner vleesgerecht

Bloemkoolschotel met kaas

Last Updated on: 10th juli 2017, 11:19 am

Bloemkoolschotel met kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
30 min.
Bloemkoolschotel met kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
30 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de bloemkool in roosjes 5 minuten voor.
  3. Snij de uien in stukjes en bak deze glazig.
  4. Voeg het gehakt toe en bak deze rul.
  5. Giet de bloemkool af en meng deze door het gehakt.
  6. Klop de eieren los.
  7. Schep het geheel in een ovenschaal en schenk de eieren er overheen.
  8. Verkruimel de blauwe kaas erover, hou je niet zo van de pittige smaak hiervan gebruik dan gewone geraspte kaas.
  9. Plaats de schotel voor circa 30 minuten in de oven.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl