garam masala geraspte (geiten)kaas rundergehakt sojasaus sperziebonen ui(en) diner vleesgerecht

Boontjes met gehakt

Last Updated on: 27th oktober 2022, 01:08 pm

Boontjes met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
15 min.
Boontjes met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de sperziebonen gehalveerd in circa 5 minuten beetgaar en giet ze af.
  3. Bak het gehakt rul in een pan met een antiaanbaklaag.
  4. Voeg de uien en kruiden toe en bak dit lekker bruin.
  5. Bak de sperziebonen kort mee en breng het verder op smaak met wat peper en de sojasaus.
  6. Doe alles in een ingevette ovenschaal, bestrooi met de geraspte kaas en plaats de schaal nog 15 minuten in de oven.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl