(plantaardige) room broccoli ei(eren) geraspte (geiten)kaas knoflook spekreepjes ui(en) diner vleesgerecht

Broccolischotel met kaas

Broccolitaart met kaas
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Broccolitaart met kaas
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de broccoli beetgaar in circa 6 minuten en laat ze uitlekken.
  3. Bak de spekjes uit, voeg de uien en knoflook daaraan toe en roerbak tot de uitjes glazig zien.
  4. Roer de spekjes door de broccoli en schep het geheel in een ingevette ovenschaal.
  5. Kluts de eieren met het room en de geraspte kaas en verdeel het over de groente.
  6. Plaats de schaal voor 30 minuten in de oven.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet