koolhydraatarme recepten
champignons crème fraîche geraspte (geiten)kaas knoflook olijfolie, peper en zout rode paprika rucola sla speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta ui(en) verse basilicum diner vegetarisch

Pasta met champignons

Je kan deze pasta maken met speltpasta of van courgettes die je met een spiraalsnijder kunt omtoveren tot sliertjes. Dat laatste is aan te bevelen als je nog erg veel last hebt van bloedsuikerspiegelingen (snel moe, hongerig) of nog veel kilootjes kwijt wil. Je kan natuurlijk ook voor jezelf met de courgettes maken en voor je tafelgenoten gewone pasta.

Hier kan je het recept vinden voor de courgetti

koolhydraatarme recepten
Courgetini met champignons
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
4 pers.
Porties
4 pers.
koolhydraatarme recepten
Courgetini met champignons
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
4 pers.
Porties
4 pers.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Kook de speltpasta gaar of draai de courgettes tot sliertjes met de spiraalsnijder.
  2. Verhit de olie en bak hierin de uien, knoflook, paprika en champignons tot ze lekker bruin zien.
  3. Voeg de crème fraîche toe en verwarm het goed door.
  4. Roer de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer het met de rest van de kaas eroverheen en de basilicum blaadjes.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken