bos of lente uitjes ei(eren) fijngeknipte bieslook komkommer mayonaise mosterd versgemalen peper hapjes lunch snack vegetarisch

Eiersalade met komkommer

Eiersalade met komkommer
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
6 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
6 min.
Eiersalade met komkommer
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
6 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
6 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snij ze in kleine stukjes met een eiersnijder.
  2. Snij een bosuitje in kleine ringetjes en knip de bieslook fijn.
  3. Maak een dressing van de mayonaise, mosterd, bieslook en uitjes en breng op smaak met een beetje peper.
  4. Schil de komkommer, halveer hem en serveer de eiersalade erop.
Notities

Als snack kan je de helft van de ingrediënten gebruiken.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet