(wijnsteen) bakpoeder bladpeterselie boekweitmeel kikkererwten knoflook komijnpoeder ui(en) veldsla en aioli verse koriander diner hapjes lunch vegetarisch

Falafelburgers

Falafelburgers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Falafelburgers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de kruiden fijn en snipper het uitje.
  2. Maal de kikkererwten in de blender, keukenmachine of met een staafmixer fijn en voeg alle andere ingrediënten toe.
  3. Het moet een stevig mengsel worden, is het nog wat nat, doe er dan nog wat meer boekweitmeel bij.
  4. Vorm er balletjes of burgers van en bak deze in wat olijfolie.
  5. Serveer de balletjes/burgers met wat veldsla en aioli.
Notities

Een lekker recept als je huisgenoten aan de broodjes shoarma willen. Maar pas op dat ze deze niet onder je neus vandaan eten! Je kan dit natuurlijk ook voor je hele gezin maken en dan een pitabroodje erbij serveren.  Hier vind je een recept voor aioli, koop je er eentje kant en klaar let dan op dat er geen suiker of overbodige e-nummers inzitten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken