ansjovis gras roomboter kappertjes olijfolie speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta verse bieslook zalmfilet diner visgerecht

Gebakken zalm met ansjovis

Gebakken zalm met ansjovis
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Gebakken zalm met ansjovis
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Ingrediënten
ansjovis botersaus
Porties: pers.
Instructies
  1. Bak de zalmfilets in wat roomboter 4 minuten per kant zodat ze van binnen nog iets roze zien.
  2. Kook in de tussentijd de pasta of maak courgette pasta (zie link naar recept onder dit recept).
  3. Smelt de roomboter in een koekenpan, voeg de olijfolie en de ansjovis erbij en laat de ansjovis hierin oplossen door met een vork ze wat los te maken.
  4. Voeg de kappertjes toe aan de boter en schenk de saus over de vis, knip er nog wat bieslook overheen.
  5. Breng de pasta op smaak met een goede olijfolie, peper en zout en serveer deze met de zalm.
Notities

Hier kan je het recept vinden voor de courgetti.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken