appel(s) bakpapier kaneel snack

Gedroogde appeltjes

koolhydraatarm weekmenu

Last Updated on: 8th februari 2017, 11:42 am

Je kan kant en klaar gedroogde appeltjes kopen (let op of er geen toevoegingen bijzitten zoals suiker en smaakstoffen) of het zelf doen. Dat neemt wel wat tijd maar veel werk is het niet.

koolhydraatarm weekmenu
Gedroogde appeltjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
90 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
90 min.
koolhydraatarm weekmenu
Gedroogde appeltjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
90 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Kook Tijd
90 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 90 graden.
  2. Schil de appels, snij het klokhuis eruit en snij ze in smalle plakjes.
  3. Leg ze gespreid over het bakblik op een bakpapiertje en laat ze voor circa 90 minuten drogen in de oven.
  4. Bestrooi ze daarna rijkelijk met de kaneel.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl