cashewnoten champignons ei(eren) geraspte gember kerriepoeder knoflook preistengel(s) rode paprika rundergehakt sambal sojasaus tauge ui(en) diner lunch vleesgerecht

Gehakt, taugé taart

Gehakt, taugé taart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
40 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
40 min. in de oven
Gehakt, taugé taart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
40 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
40 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Fruit het ui met het knoflook aan en voeg het gehakt toe, bak deze rul en breng op smaak met de kruiden, sambal, sojasaus en gember.
  3. Bak in een andere pan de champignons, prei en paprika en voeg op het laatste de taugé toe.
  4. Voeg alles samen, roer het goed door en stort het in een springvorm bekleed met bakpapier.
  5. Klutst de eieren en verdeel die over het mengsel, zorg ervoor dat overal ei zit zodat het een stevige "taart" wordt.
  6. Plaats het in de oven voor circa 40 minuten, kijk even na een half uurtje met een satéprikker of het al gestold is van binnen.
  7. Mocht de bovenkant al flink bruin zijn maar de binnenkant nog niet gaar dek de vorm dan af met aluminiumfolie.
  8. Zodra hij klaar is de vorm verwijderen en in punten snijden.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet