(geiten) yoghurt aardbeien blauwe (bos)bessen gemengde noten kaneel ontbijt vegetarisch

(Geiten) yoghurt met..

Geitenmelk producten genieten te voorkeur boven koemelk producten. Ook al vind je nu dat geitenmelk producten niet lekker zijn, probeer het nog eens, het is soms ook een kwestie van wennen.

Producten gemaakt van geitenmelk zijn namelijk lichter verteerbaar, worden vaak beter verdragen en roepen minder overgevoeligheidsreacties op dan koemelk. Ongeveer 40% van de mensen die koemelkeiwit niet verdraagt reageert wel goed op geitenmelk. Ook de eiwitten en vetten van geitenmelk producten worden beter verteerd dan die van koemelk zijn gemaakt.

Geitenyoghurt met..
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Geitenyoghurt met..
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Notities

Je kan dit ontbijtje naar smaak verrijken met deze ingrediënten:
Hand zaden/pitten
Vers fruit
Gedroogd fruit
Diepvriesfruit
Chiazaad
Lijnzaad
Goji bessen
Aman Prana olie
Spelt vlokken
Geraspte kokos

 

Untitled design (13)

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • Hoi,

    Ik heb een vraagje over het gebruik van geitenkaas en geitenyoghurt. Wat is hier het gezondheidsvoordeel van tegenover gewone kaas of yoghurt?

    • Hallo Chris,
      Producten gemaakt van geitenmelk, zijn lichter verteerbaar, worden vaak beter verdragen en roepen minder overgevoeligheidsreacties op dan koemelk. Ongeveer 40% van de mensen die koemelkeiwit niet verdraagt reageert goed op geitenmelk. En ook de eiwitten en vetten worden beter verteerd dan die van koemelk producten.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken