gezond weekmenu
basilicum blaadjes champignons gemberpoeder gemengde sla knoflook rundergehakt sojasaus witte basmati rijst diner lunch vegetarisch

Gevulde sla bladeren met gehakt

gezond weekmenu
Gevulde sla bladeren met gehakt
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
gezond weekmenu
Gevulde sla bladeren met gehakt
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  2. Roerbak het gehakt in olijfolie met het knoflook.
  3. Roerbak in een andere pan de stukjes champignon.
  4. Doe het bij elkaar en breng op smaak met de sojasaus en het gemberpoeder.
  5. Pak grote bladeren van de sla en vul die met het gehakt mengsel en wat rijst.
  6. Strooi er wat basilicum overheen en vouw ze dicht.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet