champignons gras roomboter groene kool knoflook peper rozijnen rundergehakt sojasaus ui(en) diner vleesgerecht

Groene kool met gehakt

Last Updated on: 10th juli 2017, 09:12 am

Groene kool met gehakt
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 personen 5 minuten
Cook Time
15 minuten
Servings Prep Time
4 personen 5 minuten
Cook Time
15 minuten
Groene kool met gehakt
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 personen 5 minuten
Cook Time
15 minuten
Servings Prep Time
4 personen 5 minuten
Cook Time
15 minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Bak de uien, knoflook en champignons in wat roomboter tot ze licht gekleurd zijn en haal ze weer uit de pan.
  2. Bak vervolgens het gehakt rul en voeg het geheel weer samen.
  3. Laat ik een andere pan wat boter warm worden en roerbak de gesneden kool snel beetgaar.
  4. Voeg alles bij elkaar en breng op smaak met de sojasaus en flink wat peper.
  5. Strooi er nog wat rozijnen overheen en eet smakelijk!
Recipe Notes

Je kunt hier nog wat rijst naast serveren voor je tafelgenoten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen