appel(s) blauwe (bos)bessen havermout kaneel rozijnen water ontbijt vegetarisch

Havermout ontbijtje

Havermout ontbijtje
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Havermout ontbijtje
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 5 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Breng het havermout met het vocht aan de kook.
  2. Schil intussen de appel en snipper die er doorheen, laat het 5 minuten koken.
  3. Meng het met de rest van de ingrediënten en eet smakelijk!
Notities

Een warm ontbijt is vanuit de Chinese voedingsleer de beste manier om de dag te starten. Hiermee breng je je spijsvertering op gang waardoor je energie en productiviteit de hele dag hoger is.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

    • Hallo Anne, Daar is nog niet echt een goed systeem voor. Je kan ze wel downloaden en op je pc opslaan in een mapje. Groetjes Evelina

  • Wat zijn de ontbijtjes toch heerlijk. Het valt me op dat met deze recepten je tussendoor geen trek hebt. En ik val nog af ook.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken