citroensap eidooiers olijfolie peper & zout

Home made mayonaise

Home made mayonaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
    Porties
    200 ml
    Porties
    200 ml
    Home made mayonaise
    Stemmen: 0
    Score: 0
    Jij:
    Stem op dit recept!
    Recept Afdrukken
    Boodschappenlijstje
      Porties
      200 ml
      Porties
      200 ml
      Ingrediënten
      Porties: ml
      Instructies
      1. Doe de eidooiers met het citroensap in een grote glazen schaal
      2. Klopt dit goed door met een garde of in een keukenmachine
      3. Voeg de olie druppelsgewijs toe en blijf goed roeren
      4. Breng het op smaak met zout en peper
      5. Maak een glazen pot steriel door hem even uit te koken in een pan water en laat deze afkoelen
      6. De mayonaise is 3 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast
      7. Eventueel verder op smaak te brengen met mosterd, knoflook, kerriepoeder of wat jij lekker vindt!

      Over de auteur

      Evelina Zinger

      Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

      In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

      Reageer

      Klik hier om een reactie te plaatsen

      Dit ben ik!

      Artikelplaatsing op Gezondblog?

      Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

       

      KokenKoken

      Populaire onderwerpen

      koolhydraatarm dieet