gezond weekmenu
basilicum blaadjes geraspte Parmezaanse kaas knoflook olijfolie peper & zout pijnboompitjes

Home made Pesto

Pesto is super simpel zelf te maken met maar een paar ingrediënten. We leggen je in dit recept uit hoe jij je eigen home made pesto kunt maken. Het is eenvoudig en ik kan je garanderen dat het veel beter smaakt dan uit een pesto uit de supermarkt. Als je daar toch geen zin in hebt kijk dan goed of er geen suiker of overbodige toevoegingen in het potje zitten.

gezond weekmenu
Home made Pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
    Porties
    1 potje
    Porties
    1 potje
    gezond weekmenu
    Home made Pesto
    Stemmen: 0
    Score: 0
    Jij:
    Stem op dit recept!
    Recept Afdrukken
    Boodschappenlijstje
      Porties
      1 potje
      Porties
      1 potje
      Ingrediënten
      Porties: potje
      Instructies
      1. Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan
      2. Pers het teentje knoflook uit
      3. Doe alles ingredienten samen in een keukenmachine of blender en meng het tot een geheel
      4. Proef nog even extra of er nog wat extra zout of peper bij moet
      Notities

      Heb je wat meer geduld dan kan je het ook met een vijzel fijn maken.

      Boodschappenlijstje

      Over de auteur

      Evelina Zinger

      Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

      In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

      2 Reacties

      Klik hier om een reactie te plaatsen

      • Hoi Evelina, ik ga vanavond jouw pesto recept maken. Hoe lang kan ik dit potje pesto dan bewaren en is dit dan het beste in de koelkast?

        Groet Esther

        • Hallo Esther,

          Je kan het ongeveer een week in de koelkast bewaren. Wel belangrijk om het goed hygiënisch te bewaren. Je kan een glazen potje uitkoken en het daarin luchtdicht te bewaren.

          Groetjes Evelina

      Gezondblog.nl

      Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

      Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

      Artikelplaatsing op Gezondblog?

      Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

       

      KokenKoken