basilicum blaadjes cherrytomaatjes geraspte (geiten)kaas kabeljauw olijfolie peper pijnboompitjes ricotta spinazie diner visgerecht

Kabeljauw met spinazie

Last Updated on: 10th juli 2017, 09:11 am

Kabeljauw met spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Cook Time
20 min.
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Cook Time
20 min.
Kabeljauw met spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Cook Time
20 min.
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Cook Time
20 min.
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de spinazie kort tot hij is geslonken, laat hem uitlekken en snij het fijn (of ontdooi de spinazie een paar uur van te voren).
  3. Roer de ricotta door de spinazie en doe deze onderin een ovenschaal, verdeel de tomaatjes hier overheen.
  4. Doe de ingrediënten voor de pesto in een blender of keukenmachine en mix het fijn.
  5. Leg de kabeljauw op de spinazie en verdeel de pesto er overheen.
  6. Plaats de schaal voor 25 minuten in de oven.
Recipe Notes

Serveer er eventueel wat aardappels bij voor je tafelgenoten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen