basilicum blaadjes cherrytomaatjes geraspte (geiten)kaas kabeljauw olijfolie peper pijnboompitjes ricotta spinazie diner visgerecht

Kabeljauw met spinazie

Kabeljauw met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Kook Tijd
20 min.
Kabeljauw met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Kook Tijd
20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de spinazie kort tot hij is geslonken, laat hem uitlekken en snij het fijn (of ontdooi de spinazie een paar uur van te voren).
  3. Roer de ricotta door de spinazie en doe deze onderin een ovenschaal, verdeel de tomaatjes hier overheen.
  4. Doe de ingrediënten voor de pesto in een blender of keukenmachine en mix het fijn.
  5. Leg de kabeljauw op de spinazie en verdeel de pesto er overheen.
  6. Plaats de schaal voor 25 minuten in de oven.
Notities

Serveer er eventueel wat aardappels bij voor je tafelgenoten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken