avocado(s) cayenne peper cherrytomaatjes citroensap gember kaneel Keltisch zout kerriepoeder kipfilet knoflook knoflookpoeder komijnpoeder korianderpoeder kurkuma mayonaise peper & Keltisch zout rucola sla uienpoeder diner vleesgerecht

Kipshoarma

Kip shoarma
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Passieve Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Passieve Tijd
15 min.
Kip shoarma
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Passieve Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Passieve Tijd
15 min.
Ingrediënten
shoarmakruidenmix
Knoflooksaus
Porties: pers.
Instructies
  1. Meng alle kruiden door elkaar, meng er 8 el olijfolie door en marineer hier de kipfilet in voor minimaal 15 minuten. Je kan het eventueel ook al in de ochtend marineren dan strekken de smaken er goed in.
  2. Roerbak de kipfilet snel gaar.
  3. Verdeel de sla over een grote schaal en verdeel de tomaatjes en avocado hier overheen.
  4. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus tot een lekker saus, proef zelf even of je hem pittiger wilt, dan kan je er nog meer knoflook aan toe voegen.
  5. Leg de warme kip erop en verdeel er wat knoflooksaus overheen.
Notities

Je zou er voor je eventuele tafelgenoten nog wat shoarma broodjes of gebakken aardappels bij kunnen serveren.

Kies je voor gemak dan kan je natuurlijk ook kant en klare een shoarmamix kopen en knoflooksaus. Let er goed op dat er geen smaakversterkers en suikers in zitten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken