aubergine basilicum blaadjes geraspte (geiten)kaas Italiaanse kruiden knoflook olijfolie paprikapoeder snufje cayennepeper tomatenblokjes uit blik ui(en) diner vegetarisch

Ovenschotel met aubergine

Ovenschotel met aubergine
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
20 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
20 min. in de oven
Ovenschotel met aubergine
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
20 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
20 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Fruit de ui en knoflook even in wat olijfolie.
  3. Voeg de tomaten en de kruiden toe en laat het voor 5 minuten pruttelen.
  4. Snijd intussen de aubergine in de lengte in plakken.
  5. Doe de saus onderin een ovenschaal.
  6. Leg de plakken daaroverheen.
  7. Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas.
  8. Zet het voor 20 minuten in de oven.
  9. Strooi er wat basilicum blaadjes overheen.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken