basilicum blaadjes hüttenkäse peper & zout rode paprika snack

Paprika met Hüttenkäse

Paprika met Hüttenkäse
Stemmen: 2
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Paprika met Hüttenkäse
Stemmen: 2
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 2 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
 1. Verwijder de zaadjes uit de halve paprika.
 2. Vul de paprika met de Hüttenkäse, breng op smaak met peper en zout.
 3. Snipper de basilicum blaadjes eroverheen.
Notities

Hüttenkäse (ook wel cottage cheese genoemd) bevat heel veel eiwitten en maar een klein beetje vet en koolhydraten. De smaak is niet heel sterk waardoor je het kan combineren met hartig of zoet.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • als je het met komkommer wil doen ,is dat dan een halve komkommer?
  en heb je verder over de dag geen tussendoortjes?

  gr san

  • Ja, dat is een goede verhouding, een halve komkommer.
   Het is een bewuste keuze geweest om 1 snack op het menu te zetten zodat je niet uit gewoonte gaat eten. Ben je er aan gewend om ’s morgen en ’s middags iets als snack te nemen dan is dat helemaal prima. Je kunt dan hier een keuze maken voor de 2e: https://www.gezondblog.nl/weekmenus-snacks/
   Of iets nemen wat je eerder die week gebakken hebt zoals een stukje havermoutcake of muffins
   Als je lichaam gewend is aan een koolhydraatarm eetpatroon gaat de behoefte aan tussendoor snacken meestal weg dus kan je misschien soms wel toe met 1 snack. Maak er geen probleem van als dat bij jou niet zo is, iedereen is anders!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken