Evelina Zinger
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Hoi Evelina, ik heb gisteren het spinazie kip pasta gerecht gemaakt. Ik had gekozen voor bevroren bladspinazie, maar dat was niet zo’n succes qua mixen met de kip. Heb jij een tip wat aangaande de beste bevroren spinazie voor dit gerecht? En laat jij deze letterlijk ontdooien in een vergiet( wat denk ik wel een uur duurt) of in een pannetje op laag vuur?
Alvast bedankt voor je antwoord 🙂
Hallo Esther,
Ik laat de spinazie uitlekken een vergiet, dat duurt wel een tijdje ja. Soms, als ik het vergeten ben, zet ik de oven heel laag aan en doe ik het in een platte schaal om te ontdooien. Ik neem vaak de perfect blokjes, daar zit alleen spinazie in.
Groetjes Evelina