broccoli champignons courgette(s) olijfolie, peper en zout pesto rode paprika speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta ui(en) diner vegetarisch

Pasta pesto broccoli

Last Updated on: 1st maart 2017, 11:11 am

Pasta pesto broccoli
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Pasta pesto broccoli
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Instructies
  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking of maak de courgetti klaar (recept onderin).
  2. Blancheer de broccoli.
  3. Snij in de tussentijd de ui(en), paprika, courgette en champignons in stukjes en roerbak deze in wat olijfolie.
  4. Voeg de uitgelekte broccoli toe en de pesto.
  5. Voeg de pasta toe en breng op smaak met zout en peper.
Notities

Hier kan je het recept vinden voor de courgetti en dit is het recept voor de pesto. Koop je het liever kant en klaar lees dan goed op het etiket of er geen suiker in zit.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl