bleekselderij champignons geraspte (geiten)kaas knoflook paksoi peper preistengel(s) rode paprika sambal speltpasta of 4 courgettes voor spiraalpasta sperziebonen diner vegetarisch

Pittige pasta

Pittige pasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Pittige pasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij alle groentes (uitgezonderd de courgette) in stukjes en kook de sperziebonen beetgaar in circa 8 minuten.
  2. Kook de pasta gaar of bereid de courgettes door er sliertjes van te snijden.
  3. Roerbak de groentes samen met de knoflook in gedeeltes en voeg de voorgekookte sperziebonen op het laatste toe om even mee te bakken.
  4. Voeg de sambal toe en breng verder op smaak met peper.
  5. Serveer de groente met de pasta (of courgetti) en strooi er nog wat geraspte kaas overheen.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet