gemengde noten kipfilet knoflook rode peper sjalotje(s) spitskool tauge diner vleesgerecht

Pittige spitskool

Pittige spitskool
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Pittige spitskool
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de kipfilet in kleine stukjes, kruid ze met peper en zout en roerbak ze kort gaar.
  2. Snij de spitskool in reepjes, snipper de uien, pers de knoflook uit, snij de rode peper heel klein (zonder de zaadjes) en roerbak dit samen in een ander pan.
  3. Bak op het laatste de taugé toe en voeg alles samen.
  4. Strooi er nog wat noten overheen en eet smakelijk!
Notities

Bij dit soort gerechten kan je voor je tafelgenoten er eventueel nog wat rijst bij maken en/of satésaus.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet