balsamico azijn blauwe kaas gekookte rode biet(en) gras roomboter pecannoten peren pompoen sap van een sinaasappel veldsla walnotenolie diner lunch vegetarisch

Pompoen bietsalade

Pompoen bietsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Pompoen bietsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de pompoen in blokjes, kook ze 5 minuten voor en bak ze dan (het liefst in een grillpan) gaar.
  2. Snij de bieten in blokjes en bak die ook even zodat ze warm worden.
  3. Snij de peren in grote parten en bak deze aan beide kanten licht bruin in wat roomboter
  4. Maak de dressing aan en verkruimel de pecannoten en kaas.
  5. Verdeel de lauwe pompoen en bietjes over de veldsla, schenk de dressing erover en garneer met de kaas, peer en noten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet