honing portobelllo(s) rucola sla zachte geitenkaas zongedroogde tomaatjes lunch snack voorgerecht

Portobello met geitenkaas

Last Updated on: 15th maart 2017, 01:47 pm

Portobello met geitenkaas
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
2 pers. 5 min.
Cook Time
15 min. in de oven
Servings Prep Time
2 pers. 5 min.
Cook Time
15 min. in de oven
Portobello met geitenkaas
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
2 pers. 5 min.
Cook Time
15 min. in de oven
Servings Prep Time
2 pers. 5 min.
Cook Time
15 min. in de oven
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
  2. Bestrijk de portobello(s) met wat olijfolie en leg deze in een ovenschaal.
  3. Halveer het kaasje en leg deze met de korstkant naar beneden in de portobello en leg er een lepeltje honing en de zongedroogde tomaatjes op.
  4. Schuif de schaal in de oven en laat de portobello's in circa 15 minuten gaar worden.
  5. Bekleed een bordje met wat rucola sla en serveer de portobello samen met de pijnboompitjes.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen