gezond weekmenu
broccoli geraspte (geiten)kaas gras roomboter knoflook peper, zout en olijfolie spekreepjes tartaartjes ui(en) diner vegetarisch

Roergebakken broccoli

gezond weekmenu
Roergebakken broccoli
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
2 pers. 15 min.
Servings Prep Time
2 pers. 15 min.
gezond weekmenu
Roergebakken broccoli
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
2 pers. 15 min.
Servings Prep Time
2 pers. 15 min.
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat deze uitlekken in een vergiet.
  2. Bak de spekjes uit, voeg de knoflook en uitjes toe en bak tot de uitjes glazig zien.
  3. Roerbak de broccoli er doorheen, breng op smaak met zout en peper en strooi de kaas eroverheen.
  4. Nog even de deksel erop tot de kaas is gesmolten.
  5. Bak intussen de tartaartjes kort aan in de roomboter en serveer deze erbij.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet