Roer nu de spinazie door het geklutste ei en stort deze in een taartvorm bekleed met bakpapier.
Plaats de "taart" voor 30 minuten in de oven en laat hem daarna nog even 5 minuten staan alvorens de vorm eraf te halen
Notities
Snij naar behoeft een punt voor jezelf (afhankelijk of het voor lunch of diner is). De rest kan je eventueel in porties invriezen. Ook lekker met een salade of bij een buffet.
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Ik persoonlijk vind slechts een kwart van de spinazietaart vrij weinig als avondeten en zit er dan ook over na te denken om een helft per persoon te rekenen. Met alles kom ik wel goed uit behalve met de geitenkaas (is dan 175 gram per persoon). Hoe kan ik er voor zorgen dat de taart meer vullend is maar wel gezond blijft?
Hoi Claudia,
Denk je dat het tekort is of heb je hem al eens gemaakt? Door de eieren en het kaas vult het behoorlijk. Je zou er ook een salade bij kunnen maken voor daarnaast. Of nog een kommetje soep vooraf. Ik merk vaak met dit soort dingen dat ik eerst ook denk ” mwah, is het niet tekort” en dan zit toch iedereen vol. Maar voor de zekerheid kan je hem ook voller maken en dan iets minder kaas erin doen.
Groetjes Evelina
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Beste Evelina,
Ik persoonlijk vind slechts een kwart van de spinazietaart vrij weinig als avondeten en zit er dan ook over na te denken om een helft per persoon te rekenen. Met alles kom ik wel goed uit behalve met de geitenkaas (is dan 175 gram per persoon). Hoe kan ik er voor zorgen dat de taart meer vullend is maar wel gezond blijft?
Groeten,
Claudia
Hoi Claudia,
Denk je dat het tekort is of heb je hem al eens gemaakt? Door de eieren en het kaas vult het behoorlijk. Je zou er ook een salade bij kunnen maken voor daarnaast. Of nog een kommetje soep vooraf. Ik merk vaak met dit soort dingen dat ik eerst ook denk ” mwah, is het niet tekort” en dan zit toch iedereen vol. Maar voor de zekerheid kan je hem ook voller maken en dan iets minder kaas erin doen.
Groetjes Evelina