cherrytomaatjes gerookte zalm kappertjes olijfolie roomkaas met kruiden slagroom witlof diner visgerecht

Witlof met zalm

Witlof lasagne
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Witlof lasagne
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de kontjes en de harde kern van de witlof af en haal zo alle bladeren los.
  3. Blancheer de bladeren een paar minuten in gekookt water en laat ze goed uitlekken.
  4. Vet de ovenschaal in met de olijfolie en verdeel de helft van de bladeren in de schaal.
  5. Verspreid daar overheen de helft van de gerookte zalm.
  6. Maak nog een zelfde laag witlof en zalm en verdeel de tomaatjes en kappertjes eroverheen.
  7. Meng de kruidenkaas met de slagroom en roer net zo lang totdat het 1 egale saus is en verdeel deze over de schaal.
  8. Plaats de schaal in de oven voor circa 25 minuten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken