(gras)roomboter om te bakken bloemkool gemengde sla kerriepoeder knoflook peper & Keltisch zout rode peper rundergehakt sojasaus ui(en) diner vleesgerecht

wraps met bloemkoolrijst

wraps met bloemkoolrijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
wraps met bloemkoolrijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de knoflook en peper heel klein.
  2. Snij de uien in stukjes en bak deze met de knoflook en peper in wat boter.
  3. Voeg het gehakt toe en bak dit snel bruin.
  4. Breng op smaak met de kruiden en de sojasaus.
  5. Maak de bloemkoolrijst klaar (zie link hieronder) en verwarm deze door het gehakt mengsel.
  6. Serveer de gehakt in een groot blad ijsbergsla en rol deze voorzichtig op als een wrap.
Notities

Kijk hier hoe je de bloemkoolrijst maakt.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet