Gezondheid

Alles om je goed te voelen haal je bij Superfoodstore

Met ons drukke bestaan hebben we steeds minder tijd om aan onze gezondheid te werken. Ook als we ons best doen met voldoende groenten en fruit, en beweging, merken we nog steeds dat ons lichaam soms "stop" zegt. Vitamines, mineralen en superfoods kunnen ons helpen die energie terug te vinden. Zo voel je je lekkerder op je werk, in je vrije tijd, maar ook als je je uitslooft in de sportschool. Welke superfoods en supplementen kun je niet missen in je drukke bestaan, en waarom moet je ze bestellen bij de Superfoodstore?

 

Superfoodstore: een uitgebreid assortiment

Lekker in je vel zitten bereik je door gezond te leven, maar ook door goed te eten en de juiste verzorgingsmiddelen. De Superfoodstore begrijpt dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar een breed assortiment aan dit soort producten. Soms willen consumenten een erkend geneesmiddel gebruiken, maar een andere keer slikken ze liever iets homeopathisch. Supplementen en superfoods zijn intussen ook veel gewoner geworden en worden door steeds meer mensen gebruikt.

Het aanbod van de Superfoodstore speelt daar slim op in. Waar sommige drogisten bijvoorbeeld maar een klein assortiment superfoods, supplementen en homeopathische middelen bieden, heeft deze webshop wel een ruim aanbod. Aan de andere kant zijn ook de gewone drogisterijspullen en medicijnen zoals een aspirientje te koop. Zo vul je je mandje dus net zo makkelijk met een middel tegen spierpijn als met de beste vitamines of superfoods, en dat allemaal in dezelfde webshop.

Natuurvoeding en supplementen

Natuurvoeding en supplementen zijn al een lange tijd niet meer alleen voor een select groepje Nederlanders. Steeds meer gewone mensen ontdekken de voordelen van gezonder eten, aangevuld met supplementen zoals vitamines en mineralen. In de supermarkt zitten producten vol met E-nummers, zouten en suikers die onze dagelijkse voedingsinname er niet gezonder op maken. Gezonde natuurvoeding helpt mensen met een druk bestaan om lekkerder en gezonder te eten. Bijvoorbeeld door vaker koemelk te laten staan voor plantaardige alternatieven of koekjes en snacks te eten met minder suiker en meer vezels.

Naast gezond eten met natuurvoeding, groenten en fruit, kiezen steeds meer mensen voor vitamines die je net even wat meer energie geven voor de dag. Denk aan vitamine C voor meer energie, of vitamine D als de dagen korter worden en je het nodige zonlicht mist. Mineralen zoals zink, silicium of ijzer dragen daarnaast ook bij aan het goed functioneren van ons lichaam, en we krijgen hiervan niet altijd genoeg binnen via onze normale voeding.

Alternatieve middelen en reguliere geneesmiddelen

In de Superfoodstore vind je, zoals je hebt kunnen lezen, zowel alternatieve geneesmiddelen als reguliere pijnstillers die je ook in de supermarkt en drogist vindt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet alleen nog normale geneesmiddelen te gebruiken, maar ook hun herstel te ondersteunen door de kracht van de natuur. Bij de Superfoodstore ben je aan het juiste adres om alles te proberen. Probeer kruidenthee, esoterische oliën of celzouten; dit zijn verdunde verbindingen van natuurlijke mineralen die ook in ons lichaam voorkomen.

Al deze producten kunnen bijdragen aan een beter herstel als we ziek zijn of ons niet zo fit voelen. Ze zorgen ervoor dat we, samen met gezonde voeding en een medicijn, snel weer onze energie terugvinden.

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl