MOVE

Ball Slams voor meer snelheid

De Slamball stuitert niet op, maar valt “dood”. Daarom is de slamball perfect voor oefeningen zoals de Ball Slams. Dit zijn oefeningen waarbij de slamball tegen de vloer of muur wordt “gesmeten”, zoals ook in deze video is te zien.

Slams zijn een zeer goede oefening voor het ontwikkelen van meer snelheid, meer explosiviteit en een groter acceleratievermogen.

Wil jij ook meer kracht en strakker in je vel zitten? Speciaal voor Gezondblog stelden Bram en Melvin het Musculus pakket samen. Bekijk het hier.

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach en founder van Springcast Podcast Hosting met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet