MOVE

Personal trainers Bram en Melvin van TLV versterken Gezondblog

Bram en Melvin TLV

Last Updated on: 9th april 2016, 09:27 am

Gezondblog groeit enorm snel! In slechts een aantal maanden hebben we ruim 5.500 vrienden op Facebook mogen verwelkomen en iedere week bezoeken zo’n 7.000 volgers ons blog. Om onze trouwe volgers nog meer waardevolle inzichten te bieden zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het zoeken van samenwerkingen. Bram en Melvin zijn de eerste gastbloggers die mee willen bouwen aan onze community. Er zullen de komende weken meer bloggers volgen, maar de enthousiaste personal trainers Bram en Melvin trappen af.

Ik zou wel een heel artikel over deze mannen kunnen schrijven, maar hun video zegt alles! Bram en Melvin zullen wekelijks hun tips delen op Gezondblog.nl. Check deze video en ontdek hoe deze judo kampioenen jou kunnen helpen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl