basilicum blaadjes kipfilet peper & zout zachte geitenkaas diner vleesgerecht

Gevulde kipfilet

Gevulde kipfilet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 8 min.
Kook Tijd
25 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 8 min.
Kook Tijd
25 min.
Gevulde kipfilet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 8 min.
Kook Tijd
25 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 8 min.
Kook Tijd
25 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Bereid de rode kool volgens dit recept: www.gezondblog.nl/recipe/rode-kool/
  2. Snij de kipfilets iets in zodat je ze open kan klappen.
  3. Bestrooi de binnenkant met peper en zout, verdeel de geitenkaas erover en bedek die met basilicumblaadjes.
  4. Vouw de kipfilet dicht en zet hem goed vast met cocktailprikkertjes zodat de kaas er niet uit loopt.
  5. Braad ze rustig in wat roomboter in circa 20 minuten gaar.
Notities

Hier vind je het recept voor de rode kool.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet