(geiten)kaas basilicum blaadjes cherrytomaatjes groene olijven groene salade naar keuze Italiaanse kruiden kipfilet knoflook parmaham peper & zout tomatenblokjes uit blik diner vleesgerecht

Italiaanse kipschotel

Italiaanse kipschotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min.
Italiaanse kipschotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min.
Ingrediënten
serveren met:
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg daarin de kipfilet.
  3. Kruid de kip met zout en flink wat peper, pers de knoflook teentjes uit en verdeel de tomaatjes en olijven eroverheen.
  4. Leg het parmaham met de basilicum blaadjes eroverheen.
  5. Meng de tomatenblokjes met de Italiaanse kruiden en verdeel dit over de kip.
  6. Leg als laatste de kaas eroverheen en plaats de schaal voor circa 25 minuten in de oven.
  7. Check even of de kipfilet goed gaar is door er 1 door te snijden.
  8. Serveer de kipfilet met een groene salade.
Notities

Heb je tafelgenoten die wel snelle koolhydraten eten dan kan je er een eenvoudige pasta met wat pesto bij serveren.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • heerlijk gerecht, ik heb wel eerst de kip aangebraden, anders niet gaar!
    dat was de vorige keer, toen heb ik alles in de wok gedaan en alsnog lekker gegeten.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet