bloemkool kipgehakt nasi groente en kruidenmix olijfolie of kokosolie om in te bakken sojasaus sperziebonen ui(en) diner vleesgerecht

Kipgehaktballetjes met sperziebonen

Last Updated on: 22nd maart 2017, 04:08 pm

Kipgehaktballetjes met sperziebonen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Kipgehaktballetjes met sperziebonen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Servings Prep Time
4 pers. 20 min.
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Halveer de sperziebonen en kook ze 8 minuten voor.
  2. Draai kleine balletjes van het gehakt.
  3. Snij de uien en knoflook klein en bak deze kort in het vet.
  4. Voeg de balletjes toe en braad ze rustig gaar.
  5. Voeg de voorgekookte sperziebonen erbij en de nasikruiden.
  6. Mix de rauwe bloemkool in gedeeltes in een blender tot korrels (niet te lang laten draaien).
  7. Voeg alles samen en roerbak het even snel tot de bloemkool warm is.
  8. Breng het verder op smaak met wat sojasaus.
Recipe Notes

Je kan er eventueel wat satésaus bij serveren voor tafelgenoten. Of nog wat rijst ipv de bloemkool voor moeilijke eters.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen