basilicum blaadjes groene salade naar keuze kipfilet peper & zout prosciutto of andere rauwe ham zachte geitenkaas Zoete aardappelpuree zongedroogde tomaatjes diner vleesgerecht

Kiprolletjes met kaas

Kiprolletjes met kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Kiprolletjes met kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de kipfilet tot 4 gelijke platte stukken en klop ze wat platter.
  3. Bestrooi ze met zout en peper en verdeel de kaas, tomaatjes en basilicum eroverheen.
  4. Vouw de kipfilets dicht en rol er twee plakjes ham omheen, zet het eventueel vast met een cocktailprikker.
  5. Leg ze voorzichtig in een ovenschaal en bak ze in circa 25 minuten gaar en bruin in de oven.
Notities

Serveer bij de kipfilet een pittige zoete aardappel puree en een groene salade.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • Hallo , even een vraagje over dit gerecht . Je gebruikt hier ham, maar ik eet geen varkensvlees wat kan ik als alternatief gebruiken? groetjes Nardy

    • Je zou ook runderrookvlees ervoor in de plaats kunnen nemen, dat heeft ook een iets zoutige smaak.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet