bouillonblokjes champignons courgette(s) crème fraîche knoflook kokosvet of roomboter om te bakken mozzarella rode paprika sardientjes op olie speltpasta of 2 courgettes voor spiraalpasta ui(en) water diner visgerecht

Pasta met sardientjes

Last Updated on: 2nd juni 2017, 10:48 am

Pasta met sardientjes
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Pasta met sardientjes
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 15 min.
Instructies
  1. Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing of maak spaghetti van de courgettes (zie recept link onderin).
  2. Snij alle groente klein en roerbak deze in een grote pan beetgaar.
  3. Voeg de crème fraîche, het water en het bouillonblokje toe en laat het goed doorwarmen.
  4. Roer voorzichtig de sardientjes erdoor zodat de stukjes een beetje heel blijven.
  5. Voeg de pasta toe en verdeel de mozzarella in stukjes eroverheen.
  6. Laat de mozzarella er niet doorheen smelten! Dan wordt het namelijk erg dradig.
Notities

Hier kan je het recept vinden voor de courgetti.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl