
Pasta met sardientjes
Boodschappenlijstje
|
Recept Afdrukken
|
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
|
Porties | Prep Tijd |
2 pers. | 15 min. |
|
|
![]() |
Pasta met sardientjes
|
Ingrediënten
- 150 g speltpasta of 2 courgettes voor spiraalpasta
- 100 g sardientjes op olie
- 250 g mozzarella
- 1 courgette(s)
- 1 rode paprika
- 250 g champignons
- 1 ui(en)
- 1 teentje knoflook
- 200 g crème fraîche of een plantaardige room
- 100 ml water
- 1 bouillonblokjes
- kokosvet of roomboter om te bakken
Porties: pers.
Instructies
- Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing of maak spaghetti van de courgettes (zie recept link onderin).
- Snij alle groente klein en roerbak deze in een grote pan beetgaar.
- Voeg de crème fraîche, het water en het bouillonblokje toe en laat het goed doorwarmen.
- Roer voorzichtig de sardientjes erdoor zodat de stukjes een beetje heel blijven.
- Voeg de pasta toe en verdeel de mozzarella in stukjes eroverheen.
- Laat de mozzarella er niet doorheen smelten! Dan wordt het namelijk erg dradig.
Notities
Hier kan je het recept vinden voor de courgetti.
Reageer