aubergine(s) bos of lente uitjes knoflook peper, zout & knoflookpoeder pesto tomaat/tomaten zachte geitenkaas diner lunch vegetarisch

Provencaalse aubergines

Gevulde aubergines
Stemmen: 3
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
1 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Gevulde aubergines
Stemmen: 3
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
1 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Halveer de aubergine, lepel het vruchtvlees eruit, besprenkel de binnenkant met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  3. Snij het vruchtvlees klein, vermeng dit met alle ingrediënten en vul hiermee de aubergine weer.
  4. Plaats de aubergine 25 minuten in de oven in een ovenschaal.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet