Waterfilters van Berkey: alles wat je moet weten
Gezondheid LIFE

Waterfilters van Berkey: alles wat je moet weten

Wil je weten hoe de Berkey waterfilter precies werkt en hoe je zeker weet dat deze efficiënt te werk gaat? In dit artikel wordt er meer verteld over hoe het filter in zijn werk gaat en over hoe je weet of de Berkey waterfilter werkt of niet. Ontdek de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding van de Berkey waterfilters en waarom het een uitstekende investering is.

Hoe gaat het Berkey waterfilter in zijn werking?

Het Berkey waterfilter wordt geleverd met zowel de bovenste als de onderste kamer, en bovendien twee waterfilter elementen. Het proces begint met het vullen van de bovenste kamer met water, waarna het automatisch van boven naar beneden door de filterelementen stroomt en het water gefilterd wordt.

Voor optimaal gebruik kun je extra filterelementen aan het Berkey waterfilter toevoegen, wat het filtratieproces versnelt. In de onderste kamer kunnen optionele fluoride filters worden geïnstalleerd, dit doe je eenvoudig door ze aan de onderkant van de waterfilter elementen vast te draaien.

Dankzij deze functies is de Berkey zeer gebruiksvriendelijk en kun je jouw water snel en efficiënt filteren. Bovendien is er geen elektriciteit, pomp of waterdruk nodig, waardoor het Berkey waterfilter handig is voor dagelijks gebruik en in noodsituaties.

Hoe weet je of het Berkey waterfilter werkt?

Bij elke levering van een Berkey wordt een rode kleurstof test meegeleverd. Voeg de kleurstof toe aan het water dat in de bovenste kamer wordt gegoten. Nadat het waterfilter zijn werk heeft gedaan, moet het water volledig kleurloos zijn. Als dit het resultaat is, kun je concluderen dat het Berkey waterfilter correct functioneert.

Prijs-kwaliteitverhouding

De waterfilters van Berkey zijn van enorm goede kwaliteit. De waterfilters zijn zeer efficiënt en duurzaam. Het filtert water in grote hoeveelheden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De filters kun je tot wel 10 jaar gebruiken en dat is enorm lang, aangezien sommige filters maandelijks moeten veranderen.

De waterfilters van Berkey hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het waterfilter gaat lang mee en is van de beste kwaliteit, waardoor de waterfilters een zeer goede optie zijn om te overwegen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken