EAT LIFE Reviews

Atida Pure persoonlijke voedingssuplementen

Slik jij elke dag trouw je vitamines en mineralen? Of ben je misschien wat laks of zie je soms door de bomen het bos niet meer? En hoe weet je nou wat je lichaam nodig heeft en is dat het hele jaar hetzelfde?

Ik merk zelf dat ik daarin niet zo consequent ben als ik zou willen. Bijvoorbeeld het afgelopen jaar; ik was heel fanatiek met het slikken van vit C, D en Zink om mijn weerstand voor Covid hoog te houden. Nu heb ik afgelopen december Covid gehad en merk ik dat ik opeens ook mijn vitamines niet meer neem…. niet goed natuurlijk maar vrij menselijk als ik zo om me heen vraag.

Atida Pure abonnement Persoonlijke supplementen

Dit komt precies op tijd!

Dus hoe mooi dat ik nu het product van Atida Pure mocht gaan testen. Even weer terug naar start om te onderzoeken wat ik NU nodig heb. Het bijzondere is dat je niet zelf hoeft te bedenken wat je nodig hebt maar aan de hand van een aantal vragen over je levensstijl (een online vragenlijst), over waar je “last” van heb en hoe je eetpatroon is wordt er een advies voor je uitgewerkt. Eenvoudig ga je door de verschillende stappen heen en door de verschillende antwoorden komt daar dan een advies uit (welke je zelf eventueel nog kan aanpassen).

Bij mij kwam het advies van drie supplementen per dag uit de test waarvan er twee bijzaten die ik vaker slik en één nieuwe.

1. Energie pureAtida Pure abonnement Persoonlijke supplementen

Dit is een combinatie van vitamine-B  (B1, B2, B6, B12), vitamine-C, groene thee, guarana en ginseng. Deze mix wordt geadviseerd bij vermoeidheid voor meer energie. Nu zo na het ziek zijn kan ik dat zeker wel gebruiken. Daarnaast staat vitamine-B ook bekend om een gunstige invloed op je huid en haren wat ook mooi meegenomen is.

2. Omega 3
Deze geconcentreerde capsules bevatten een hoge dosis EHA en DPA welke de belangrijkste omega 3-vetzuren zijn. Omega 3 is ontzettend belangrijk voor veel dingen maar vooral voor hart, ogen en hersenen.

3. Vitamine D3

Normaliter haal je voldoende vitamine-D uit zonlicht, mits je voldoende buitenkomt met ontblote armen. Nu is dat in de zomer geen probleem, maar winterdag is het wat lastiger daarom kwam dit advies ook uit mijn test. Vitamine D is belangrijk voor je botten, werkt weerstandverhogend en zorgt voor het behoud van je spieren.

Super handig systeem!

De supplementen komen leuk gepersonaliseerd, daar hou ik wel van! Niet alleen op de brief staat mijn naam maar ook op de dagelijkse verpakkingen. Het systeem van de supplementen is super handig en wordt al langer in de zorg gebruikt. Elke dag een zakje en voor de maand om is krijg je weer een nieuwe voorraad in de bus. Hier krijg je overigens wel eerst een melding van voordat het verzonden wordt zodat je eventueel nog wat kunt aanpassen. Het is een soort abonnement maar gelukkig niet zo een waar je niet vanaf komt. Je kunt elk moment de levering stop zetten, uitstellen of aanpassen.

Mocht je overigens zelf heel goed weten welke supplementen je nodig hebt dan kun je het ook gewoon los bestellen zonder vragenlijst. Alle vitamines zijn zonder kunstmatige toevoegingen en van hoge kwaliteit. Wil jij het ook eens proberen dan kun je met de code GEZONDBLOG35 een extra korting krijgen van 35% op je eerste 2 bestellingen. Kijk voor de extra korting op Atida Pure en ontdek welke supplementen voor jou geschikt zijn!

Atida Pure abonnement Persoonlijke supplementen

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl