review cbd hennep producten
EAT Reviews

Hatcha latte & Hennepthee voor een gezonde “koffiepauze”

Heerlijk hoor dat ik als blogger regelmatig artikelen mag testen! Deze keer een Hennepthee van Medihemp en een de Hatcha Latte, een gezond alternatief voor een gewone latte macchiato. Die laatste vind ik extra fijn om te testen omdat ik zelf graag een latte drink en dan het liefste met haver of amandelmelk. 

Medi Hemp Hennepthee (biologisch gecertificeerd)

Hennep thee

Voor de biologische hennepthee heb ik mijn fijne thermoskan gebruikt met theefilter. Dit is ideaal om een hele pot mee te zetten, het grote voordeel is dat je dan automatisch meer gaat drinken en zo makkelijk aan de gewenste 1 1/2 liter komt! De thee is er in 2 verschillende soorten, de Felina en de Santhica. Beide biologisch, zonder onnodige toevoeging en gemaakt van gedroogde hennepbladeren. De Felina is een hennepsoort die ook gebruikt wordt voor de productie van andere CBD-producten. Voor deze thee worden de hennepbladeren gedroogd en verpakt in afsluitbare zakjes. Mij deed de smaak denken aan groene thee, niet te aanwezig maar gewoon een lekker thee.

Hatcha Latte BIO Kurkuma (100% biologisch)

Matcha latte koffie

En dan de Hatcha Latte! Ik vind het altijd heerlijk om te genieten van mijn koffie momentje en ook al is het geen koffie het bereiden en de volle smaak geeft voor mij hetzelfde effect. De Hatcha Latte (niet te verwarren met Matcha!) is gemaakt van hennep gecombineerd met kurkuma. Het is niet alleen gezond maar ook nog eens erg lekker. Je kunt hem aanmaken met je eigen favoriete (plantaardige) melk. Ook dit product is duurzaam geproduceerd en 100% biologisch.

De kurkuma geeft een extra verwarmend effect, je creëert een zogenaamde romige Golden Latte. Deze is dus wat kruidig van smaak. Mocht je daar geen fan van zijn dan is er ook nog de variant Puur en Framboos & Braam. Beide op basis van hennep en de Framboos & Braam is ook nog wat zoeter.

Je kunt het poeder gewoon toevoegen aan je warme melk en dan goed roeren maar ik heb ervoor gekozen om het poeder direct aan koude havermelk toe te voegen en het op die manier op te schuimen. Hierdoor werd het meteen goed vermengd (gemak dient te mens!). Omdat ik me altijd probeer te beperken tot 2 kopjes echte koffie ben ik blij met deze Hatcha Latte! Dat geeft me toch weer een extra excuus om nog even een momentje voor mezelf in te lassen 😉

Nog meer over CBD producten

informatiegids cbd olie

Naast deze fijne producten kun je op de site van Medihemp heel veel lezen/leren over CBD en daar kun je ook een complete startersgids vinden voor als je meer wilt weten over CBD producten. Ik heb al eerder artikelen geschreven over mijn persoonlijke ervaring met dit soort producten, die kun je hier en hier teruglezen.

 

 

 

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken