MOVE

Nadine krijgt haar eigen personal trainer!

Bram en Melvin TLV

Last Updated on: 29th januari 2021, 04:04 pm

Op 7 augustus deden we een oproep op Gezondblog, waarbij onze volgers een traject kon winnen bij onze personal trainers Bram en Melvin van TrainingLifestyleEnVoeding.nl. Een personal trainer is niet meer alleen weggelegd voor de rijken. Bram en Melvin bieden betaalbare trajecten aan die volledig op jou afgestemd worden. Het mooie is dat het allemaal op afstand gebeurt. Geen reistijd of vaste afspraken, maar wel de begeleiding van een personal trainer.

Een van onze volgers krijgt de kans om onze personal trainers op de proef te stellen. We zochten iemand met de wilskracht om er een succes van te maken. Onze personal trainers nemen het programma voor hun rekening.

De winnares!

De winnaar van onze loting is Nadine geworden. Zij zal de komende 6 maanden begeleid worden door Bram en Melvin. Het mooie is dat Nadine haar ervaringen met jullie gaat delen. Iedere woensdag zal zij jullie vertellen hoe het haar vergaan is en wat de resultaten zijn. Wil je weten hoe het Nadine vergaat? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief.

Van Nadine: Even voorstellen

NadineLieve allemaal,

Twee week geleden de stoute schoenen aangetrokken en toch een reactie ingestuurd op het artikel ‘Win je eigen personal trainer’. Nu twee week later had ik, dacht ik, nog niets gehoord. Om toch even te horen hoe het nu verder zou gaan een berichtje gedaan of we ook kregen te horen als je niet zou winnen. Er van uitgaande dat de winnaars al lang een berichtje hadden gehad. Nou volgens mij nog geen 5 minuten later een reactie dat er een mail gestuurd was met daarin dat ik 1 van de gelukkige winnaars ben! Wauw! Dus meteen sneupen tussen mijn spam en ja hoor daar zat een mailtje tussen waar in staat dat ik gewonnen heb. Nou gelukkiger kan je mij niet krijgen. Wat wil ik dit al lang! En ga dan ook zeker alles geven. In het mailtje stond ook of wij ons even in het kort wouden voor stellen, dus bij deze. 

Mijn naam is Nadine, 24 jaar en woonachtig in het mooie Friesland. Sinds 2007 ben ik moeder van een prachtige dochter en sinds 2012 moeder van een geweldige zoon. Op 11-12-’13 heb ik het ja-woord gegeven aan de papa van onze kinderen en de man van mijn leven. Om het huisje, boompje, beestje plaatje compleet te krijgen hebben we afgelopen april een huis gekocht. Verder heb ik mijn mbo SPW niveau 4 afgerond en werk ik in de kinderopvang. 

Voordat ik zwanger werd van mijn dochter was ik met mijn 1.80 altijd rond de 70 kilo en was ik tevreden met mijzelf. Tijdens mijn eerste zwangerschap vlogen de kilo’s er aan waardoor ik aan het einde van mijn zwangerschap op de 100 kilo zat. Na de geboorte blijf ik de komende jaren op de 90 kilo hangen. Ik ben niet blij met mijn lichaam. Moeilijke periodes volgen en elke poging om af te vallen mislukt. Voor mijn tweede zwangerschap lukt het me om 5 kilo af te vallen maar tijdens de zwangerschap zit ik alweer snel tegen die 100 kilo aan.

Een half jaar na de geboorte van onze zoon en met de trouwerij in zicht gaat de knop om en zoek ik hulp. Ik ga niet over die 100 kilo heen!! Na een goed gesprek ga ik er helemaal voor. Helaas nadat blijkt dat dit niet vergoed wordt geeft hij me een paar tips mee en moet ik het toch echt zelf doen. Vast beraden ga ik er voor. Ik download het programma Insanity en sta elke dag een uur in de woon kamer heen en weer te hippen. De auto blijft staan en het flesje water wordt mijn beste vriend. Ik val 20 kilo af en pronk in mijn trouwjurk!

Maar dan al snel komen de kilo’s er weer aan. Dit wil ik niet! En ga het internet op, opzoek naar een gezonde levensstijl. Maar OMG! Die zegt het moet zo, de ander zegt doe het zo het ene spreekt het ander nog meer tegen dan dat waar ze zelf heilig van overtuigd zijn. Dan vindt je iets dat je denkt oké hier kan ik mijzelf wel in vinden. Maar dan blijkt het helemaal nog niet zo makkelijk om je boterhammetje en je glas melk te laten staan. Je doet nog meer research. Wel superfoods, geen superfoods, wel biologisch, is biologisch wel zo biologisch, geen koolhydraten, wel koolhydraten, neem deze shakes, neem deze supplementen, doe cardio, doe krachttraining, 10 min is genoeg, na een half uur ga je pas verbranden om gillend gek van te worden! Ik zei tegen Hans, mijn man, ik zou wel graag willen dat iemand gewoon tegen mij zegt zo en zo moet je het doen en echt waar ik doe het!!

Ik ben 24 jaar en ik wil gewoon fit zijn! Ik wil me niet lamlendig voelen en moe zijn en nergens geen zin in hebben. En naar mijn lichaam kijken en denken moet ik hier nou dan nog mijn hele leven mee?! 

Nee dus! Whiehoe! Vanaf nu gaat het roer om! Training, lifestyle en voeding. Ik ben echt heel erg benieuwd en heb er onwijs veel zin in! De komende weken, maanden? ga ik jullie op de hoogte houden van mijn reis naar een gelukkig, gezond en fit leven (lichaam)! 

Heel veel liefs Nadine -xoxo-

Iedere woensdag zal zij jullie vertellen hoe het haar vergaan is en wat de resultaten zijn. Wil je weten hoe het Nadine vergaat? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief.

Update 1: Intake & voorbereiding

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl