Op zoek naar de beste Arbodienst in Rotterdam
Werk

Op zoek naar de beste Arbodienst in Rotterdam? Zoek niet verder!

Arbodienst Rotterdam genaamd Arbo&Meer is voor de moderne ondernemer die gestructureerd omgaat met de gezondheid van zijn werknemers.

Arbo&Meer, of ADXpert, biedt een unieke combinatie van diensten die u nergens anders zult vinden. Wij begrijpen dat elke werknemer uniek is en daardoor andere behoeftes heeft als het gaat over zijn gezondheid. Wij werken hands-on, deskundig en persoonlijk. Dit doen we vanuit een multidisciplinair team van deskundigen die u kunnen helpen bij alles wat u nodig heeft.

Wij bieden een unieke combinatie van diensten op het gebied van arbodienstverlening die u nergens anders zult vinden. Wij zijn er altijd voor u, want de gezondheid van uw onderneming en werknemers is onze prioriteit. Daarnaast hebben wij voor elke discipline een specialist in huis, waardoor we voor elk probleem en elke situatie maatwerk kunnen leveren. Dit is de arbodienst die u nodig heeft. Wij beloven beterschap!

Onze pragmatische aanpak heeft als doel het beperken van de emotionele, organisatorische en financiële schade van verzuim door ziekte. Wij geloven dat dit het best bereikt kan worden door een aanpak die is gebaseerd op wat werkt. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen en ervoor zorgen dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Dit adagium heeft ons al veel goeds gebracht en we zullen er dan ook mee door blijven gaan. Als arbodienst gaan we uit van vertrouwen. Wij maken duidelijke afspraken en komen die na. Dat is onze menselijke en vooral volwassen werkwijze. Onze arbodienst is er voor werkgever en werknemer. Wij zorgen ervoor dat je als werknemer gezond blijft en dat je fit bent om je werk goed te kunnen blijven doen. Daar helpen we je graag bij. We maken duidelijke afspraken met je, want we weten hoe belangrijk het is om je werk goed te kunnen blijven doen.

Korte lijnen en oplossingsgericht werken. Bovendien zijn er bij ADXpert geen wachttijden en geen gedoe. Daarom is ADXpert in Rotterdam de beste arbodienst.

Informatie Arbeidsconflict

Wanneer een werkgever en werknemer in een conflictsituatie zitten, spreken we van een arbeidsconflict. Een arbeidsconflict kan onder meer ontstaan wanneer een werknemer zijn afspraken niet nakomt. Of wanneer een werkgever de verwachtingen van een werknemer niet waarmaakt. Een arbeidsconflict kan ontstaan door verschillende dingen. Soms ligt het aan de werkomstandigheden, bijvoorbeeld als de werknemer het gevoel heeft dat hij of zij te veel werk moet doen. Dit kan in veel gevallen leiden tot ziekteverzuim.

Een arbeidsconflict is vervelend voor beide partijen. Er zijn echter verschillende manieren om dit soort conflicten op te lossen: Probeer het probleem samen op te lossen met de andere partij. Dit kan door bijvoorbeeld een gesprek aan te knopen of door middel van mediation. Wanneer er sprake is van een arbeidsconflict, kunnen de werknemer en werkgever er onderling niet uitkomen. In dat geval is het aan te raden een mediator in te schakelen. Een mediator is iemand die helpt bij het oplossen van conflicten. Hij of zij kan beide partijen helpen om hun standpunten duidelijk te maken en naar elkaar toe te bewegen. ADXpert beschikt over de beste arbeidsconflict expertise. Ons team aan professionals bestaat uit bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, juristen, en een mediator. Wij zetten ons in om escalatie naar de rechter te voorkomen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken