andijvie crème fraîche ei(eren) geraspte (geiten)kaas Italiaanse kruiden peper & zout rundergehakt spekreepjes uienpoeder diner vleesgerecht

Andijvieschotel

Ik gebruik deze artikelen:

Andijvie schotel
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Andijvie schotel
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de spekjes uit in een koekenpan, rul daarna het gehakt mee en breng het op smaak met zout en peper.
  3. Haal het vlees als het gaar is eruit en roerbak de andijvie in gedeelten tot het is geslonken.
  4. Vet een vorm in en leg onderin het vlees en daarop de andijvie.
  5. Kluts de eieren los met de crème fraîche en de kruiden.
  6. Giet dit over de schotel en zorg dat er overal wat van het eiermengsel zit en strooi de geraspte kaas erover.
  7. Plaats de schotel voor circa 20 minuten in de oven.
Notities

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken