Gezin MOVE Reviews

De nieuwste trend op de voetbalvelden: gepersonaliseerde scheenbeschermers

gepersonaliseerde scheenbeschermers
Voetbal is nog altijd een van de meest populaire sporten, ook onder kinderen. Steeds meer jongeren gaan de uitdaging aan en wagen zich op het speelveld.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Natuurlijk komt bij zo’n hoge dosis motivatie ook een praktische zaak kijken, namelijk het kiezen van een goede voetbaluitrusting.

Een van de onderdelen van zo’n uitrusting zijn goede scheenbeschermers. Zeker als je je scheenbeschermers als voetballer laat personaliseren, ben je zeker van een uitbreiding van je uitrusting die niet alleen je veiligheid en comfort maar ook je uitstraling ten goede komt. Wat is nu de meerwaarde van goede, gepersonaliseerde scheenbeschermers, bijvoorbeeld van bij Wanapix? Hier lees je daar meer over!

Wat zijn gepersonaliseerde scheenbeschermers?

Gepersonaliseerde scheenbeschermers zijn kortom scheenbeschermers die met een eigen design zijn afgewerkt en dus écht bijdragen aan de look en feel van de voetballer zelf. Deze optie is vooral interessant voor en populair bij jonge voetballers die hun eigen uitrusting willen samenstellen en meteen willen opvallen op het veld.

Hieronder vind je een duidelijk overzicht met wat je van zo’n scheenbeschermers kunt verwachten!

 

3 voordelen van gepersonaliseerde scheenbeschermers

 

1. Je eigen afbeelding of tekst op de scheenbeschermers laten drukken

Je eigen afbeelding of tekst op de scheenbeschermers laten drukkenTen eerste kan je dergelijke beschermers voor je schenen op eender welke manier afwerken en mooier maken. Denk maar aan een tekening van een voetballer, een foto van van een voetbalspel of iets anders. Ook is het een optie om bijvoorbeeld het speelnummer op de scheenbeschermers te laten drukken zodat mensen precies en altijd weten dat jij het bent.

Als kers op de taart beschik je bij zo’n scheenbeschermers ook over de mogelijkheid om je eigen naam te laten bedrukken. Zo gaat het niet langer om een algemeen onderdeel van je uitrusting maar onderscheid je jezelf écht van andere spelers. En dat is natuurlijk de bedoeling!

 

2. Comfortabele scheenbeschermers die bijdragen aan je veiligheid

Daarbij kan je bij gepersonaliseerde scheenbeschermers ook zeker zijn van een uitstekende kwaliteit die je sportprestaties én veiligheid alleen maar ten goede komt. De basis van goede beschermers staat bijvoorbeeld uit PE, of polypropyleen kunststof, een uitermate sterke stof die erg goed bestand is tegen schokken, slijtage en vuiligheid. Ook heeft dit materiaal heel opmerkelijke dempende en schokabsorberende eigenschappen, waardoor de kans op een blessure meteen zoveel kleiner is.

Daarbij komt ook nog eens dat je bij zo’n scheenbeschermers zeker bent van een goede protectie van de gevoelige delen van het scheenbeen. Dit is te danken aan de extra gewatteerde binnenkant, die uit rubber bestaat en dus een tweede buffer vormt tussen het scheenbeen en een hard oppervlak.

Om de scheenbeschermers ook nog eens extra veilig te maken voor kinderen (en volwassenen) bevatten ze geen BPA. Dit is een stof die heel wat risico’s met zich meebrengt en jammer genoeg in tal van kunststof producten verwerkt zit. Het hoort echter niet thuis op een voetbalveld met jonge kinderen!

 

3. Voor uiteenlopende leeftijden en in meerdere maten beschikbaar

Hoewel gepersonaliseerde scheenbeschermers tegenwoordig vooral populair zijn bij kinderen, bestaan er natuurlijk ook heel wat opties voor volwassenen en tieners. De afmetingen van een scheenbeschermer hangen natuurlijk vooral af van je eigen lichaamslengte.

Of je nu scheenbeschermers zoekt voor een jongetje van 4 jaar dat nog maar nét zijn passie heeft ontdekt of zelf goede scheenbeschermers zoekt die als gegoten zitten en een persoonlijke look en feel hebben, alles is mogelijk. Het formaat van zo’n beschermers varieert hierdoor van 100 tot wel 150 centimeter, afhankelijk van je eigen lengte.

 

Kies voor gepersonaliseerde scheenbeschermers van de beste kwaliteit!

Kwaliteit is van groot belang als je een uitrusting zoekt voor voetballers, of het nu gaat om kinderen of volwassenen. Vooral scheenbeschermers moeten voldoen aan de verwachtingen en vereisten op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid, juist omdat ze een essentieel onderdeel vormen van de protectie tegen blessures. Kies je daarbij voor gepersonaliseerde modellen? Dan is dat natuurlijk nog beter![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl